Rabarbrakake - Prøvd rabarbra i kake før? Aldeles nydelig...
Foto: Svein Brimi

Rabarbrakake

Prøvd rabarbra i kake før? Aldeles nydelig...

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær rabarbra opp i biter.

Rør smør og sukker hvitt og luftig. Rør inn hvetemel, bakepulver og egg. 

Kaldt vann røres inn helt til slutt. 

Hell røren i en smurt form. 

Legg over rabarbra og dryss over sukker, kanel og hakkede mandler. 

Stek på nederste rille ved 180 grader i 35-40 minutter.

Server kaken lun med krem eller is, og nyt!

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Enkel rabarbrakake