Rabarbrakompott -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Rabarbrakompott

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Halveres mengden potetmel får du en fristende suppe Trekk skinnet av rabarbrastilkene og skjær av det grove. Del stilkene i biter. Kok opp vann, ca halve av sukkeret og vaniljestang eller kanel. Tilsett rabarbrabitene og la koke under lokk i 8-10 min. Smak evet til med mer sukker. Jevn med potetmel rørt ut i litt kaldt vann. Kok opp og hell kompotten over i en glasskål. Server med melk eller fløte.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Rabarbrapai
fav Tid: 90 min
Enkel rabarbrakake