Rabarbrapai med mascarponekrem - La deg friste av denne deilige paien.
Foto: Foto: Svein Brimi

Rabarbrapai med mascarponekrem

La deg friste av denne deilige paien.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær ra­bar­bra i små styk­ker på ca. 1 cm. Bland ra­bar­bra, va­nil­je­suk­ker og suk­ker i en gry­te og kok i ca. 10 min. ved svak var­me. Ta gry­ten av var­men og av­kjøl.

Pisk krem­flø­te til myk krem. Bland mas­car­po­ne, krem­flø­te og me­lis i en skål og rør til en jevn blan­ding.

Knus lady­fin­gers og hell litt port­vin eller sher­ry over.

For­del ra­bar­bra, lady­fin­gers og mascarponekrem lagvis

i fire glass.

Pynt med jord­bær og ser­ver med det samme.is, hviter og fløte.

Hell av vannet på gelatinplatene og løs opp en og en plate i ½ dl kokende, varmt vann. Hell den oppløste gelatinen i sitronblandingen. Rør den inn i fromasjen. Hell røren i formene slik at den går noen cm over kanten. Sett fromasjen kaldt til den stivner. Ta av folien.

Server fromasjen pyntet med revet sitronskall og sitronmelisse.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?