Rabarbrapai med vaniljekrem -
Foto: Inkognito

Rabarbrapai med vaniljekrem

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

Paideig:

150 g smør

350 g hvetemel

50 g sukker

1 stk eggeplomme

3 ss vann, kaldt

Fyll:

1 kg rabarbra

1 ss potetmel

3 dl sukker

3 dl vaniljekrem, ferdig

Annonse

Slik gjør du det:

Smuldre sammen smør, mel og sukker raskt i en foodprosessor. Ha i eggeplommen og spe med vann til fin konsistens. Sett paideigen i kjøleskap minst en halv time. Kjevle ut deigen til en leiv og kle formen. Prikle skallet med en gaffel og forstek den på 200 grader i ca. 10 minutter. Skrell rabarbraen om den virker trevlete, skjær den i 2-3 cm. lange biter. Dryss på potetmel og sukker. Ha vaniljekrem i bunnen før rabarbraen legges over. Stek paien ved 200 grader i ca. 30-40 minutter. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Rabarbrapai
fav Tid: 120 min
Enkel rabarbrapai
fav Tid: 20 min
Rabarbrasuppe
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold