Rabarbrasuppe med jordbær og mynte -
Foto: God Morgen Norge, TV 2

Rabarbrasuppe med jordbær og mynte

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens og skjær rabarbra i tynne skiver og kok opp sammen med sukker, splittet vaniljestang , vann og mynteblader. Kok et par min til rabarbraen er mør. Ønskes en litt tykkere suppe, jevn med potetmel rørt ut i litt kaldt vann (1-2 ss potetmel og 1 ss vann). Hell jevningen i en tynn stråle i den varme rabarbrasuppen under omrøring. Kok opp. Trekk kasserollen tilside og avkjøl. Skjær jordbær i skiver og tilsett i rabarbrasuppen. Server suppen lun eller kald med eventuelt iskrem eller pisket fløte.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.