Rabarbrasuppe -

Rabarbrasuppe

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

250 g rabarbra

1 l vann

1 dl sukker

1,5 ss potetmel

Annonse

Slik gjør du det:

Rens og skjær rabarbraen i skiver. Kok opp vann og sukker og la rabarbraen trekke i sukkerlaken til den er mør. Rør potetmelet ut i litt kaldt vann og rør det i suppen. Gi suppen et raskt oppkok og smak om den trenger mer sukker. Server suppen varm eller kald med en iskule i.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.