Rabarbrasyltetøy - Her er oppskriften på klassisk rabarbrasyltetøy. Med kanel og sukker.
Foto: Erik Hannemann

Rabarbrasyltetøy

Her er oppskriften på klassisk rabarbrasyltetøy. Med kanel og sukker.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær av de tørre tuppene på rabarbraen. Skrell det ytterste skinnet med en potetskreller. Del opp i stengene i små biter.

Ha vann, sukker og kanel i en kjele. Kok opp og ha i rabarbraen.

La det koke 45-60 minutter. Dersom du vil ha tykkere konsistens kan du la det koke litt lenger (uten lokk).

Du kan eventuelt tilsette certo eller annen konserveringsmiddel, så holder syltetøyet lenger.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Rabarbrapai
fav Tid: 30 min
Enkel rabarbrapai