Rakefisk -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Rakefisk

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Beregn 250-350 g rakefisk (rakefisk med ben og hode) pr person. Ved servering flåes fisken, enkelte foretrekker å filetere fisken. Del opp i skiver/biter. Tradisjonelt tilbehør til rakefisken er mandelpoteter eller ringerikspoteter, lefse/flatbrød, smør/rømme, løk/purre. Tilbehøret varierer fra familie til familie og fra distrikt til distrikt.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Rakefiskrullader
fav Tid: 20 min
Rakefisktartar