Rakefisktartar -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Rakefisktartar

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Finhakk rakefisk og purre eller gressløk. Bland inn rømme og smak til med grovmalt sort pepper. Smak til med salt om nødvendig. Form til små "biffer"og legg på en bit flatbrød. Rødløk i tynne skiver eller rødbeter er også godt til.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Rakefisk
fav Tid: 15 min
Rakefiskrullader