Rakfisk som forrett - Rakfisk er utmerket som forrett. Her er oppskriften på en lekker sak med lakserogn.
Foto: Christopher Sjuve

Rakfisk som forrett

Rakfisk er utmerket som forrett. Her er oppskriften på en lekker sak med lakserogn.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær rødløken i skiver. Legg skivene på et fat.

Smør sennep og rømme på lefsene. Skjær rakfisken i så tynne skiver du klarer. Legg dem på lefsene og rull sammen. Del opp lefsene og sett dem på skiver av rødløk. Legg lakserogn på toppen som pynt.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.