Rask lys fond av kylling

En god hjemmelaget fond er den beste basis du kan få til velsmakende sauser.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok opp kyllingen i vann og vin. Skum av med en skje. Ha i persille- og timiankvistene sammen med skrellet løk delt i fire, skrelt gulrot i skiver, pepperkorn og salt.

Kok kyllingen 1 1/4 time. Ta den opp og pill av kjøttet til senere bruk, for eksempel til kylling i karri eller en god salat.

Sil suppen, og kok den inn til halv mengde. Nå har du en lys fond som passer til neste alle typer sauser. Frys den gjerne ned til den skal brukes.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Mulligatawnysuppe
fav Tid: 1440 min
Langstekt elgstek
fav Tid: 1440 min
Brun kraft