Slik gjør du det:
Hell smør, sukker, brunt sukker, eggene og vanilje i en mikserbolle. Miks dette fluffy.
Bland sammen de tørre ingrediensene: mel, bakepulver, natron og salt.
Hell melblandingen i røren, miks det videre i ett minutt slik at alt er godt blandet.
Tilsett sjokoladeknapper og bland det godt sammen.
Jeg bruker en medium iskremskje per kjeks, legg utover et bakepapirkledd stekebrett.
Sett det hele i en forvarmet oven på 180 grader, jeg liker å bruke varmluft når jeg baker disse kjeks.
Stekes i 10 minutter, ikke lengre.
Avkjøles helt.
Disse kjeksene kan du oppbevare i en kakeboks i minst 3 dager.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.