Ratatouille -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Ratatouille

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær auberginen i skiver. Dryss litt salt på skivene og la dem ligge å trekke 15-20 mi, tørk av saltet med litt kjøkkenpapir. Skjær løk og squash i skiver. Paprika skjæres i strimler og flådde tomater i båter. Begynn med å steke løken blank i olje i en gryte. Tilsett resten av grønnsakene og stek til alle grønnsakene er møre men ikke brune. Urtekrydder får trekke med grønnsakene. Rø rom en gang i mellom. Smak til med salt,pepper, sukker og sitrinsadft. Ha i litt vann eller hvitvin hvis det virker tørt. Server ratatouille til fisk eller kjøtt. Lag gjerne en stor porsjon, ratatouille egner seg godt til å fryse ned.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?