Reddikblader som pesto - Dette er det ikke mange som tenker på, men bladene til reddiken er spiselig. Og du kan lage denne deilige pestoen!
Foto: Clotilde Dusoulier

Reddikblader som pesto

Dette er det ikke mange som tenker på, men bladene til reddiken er spiselig. Og du kan lage denne deilige pestoen!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Ha alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin eller blender. Kjør til det er glatt. Skrap ned fra sidene og pass på at det også kjøres glatt. 

Du får nå en tykk pesto, ha i mer olje og kjør igjen dersom du ikke vil ha den så tykk.

Smak og se om du trenger mer salt og pepper. Ha den i en lufttett boks til du skal bruke den. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.