Reddiker som de serverer det på Noma - Dette er Clotildes versjon av en klassiker fra Noma (restauranten i København).
Foto: Clotilde Dusoulier

Reddiker som de serverer det på Noma

Dette er Clotildes versjon av en klassiker fra Noma (restauranten i København).

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens reddikene skikkelig for jord (legg dem gjerne i kaldt vann en stund). Skjær av den nederste tuppen, men la bladene være på. La reddikene tørke helt, ellers vil ikke urteblandingen feste seg.

Rist brødet, om det er nødvendig, for å bli kvitt all fuktighet. Del den opp i biter og kjør det i kjøkkenmaskin til det blir smuler, noen grove og noen finere.

Visp osten og yoghurten sammen til det blir en glatt og fin blanding. Ha i litt mer yoghurt om nødvendig for å få en helt kremete konsistens (den skal ikke være rennende). Vend inn hvitløk og hakkede urter og smak til med salt og pepper.

Ha urteblandingen i små skåler eller dype fat (eller terracottapotter). Plant ned reddikene med litt mellomrom. Strø over brødblandingen - som nå kommer til å se ut som jord. Reddikene spises hele - og gjerne også bladene. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Bakte reddiker