Regnbueris -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Regnbueris

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok ris etter anvisning på pakken. Skjær grønnsakene og skinken i små treninger eller tynne strimler. Tin frosne erter. Ha olje i en wokpanne, varm opp og tilsett finsnittet vårløk og la steke ca 30 sek. Tilsett grønnsaker og skinke og stek i ca 2 min. Tilsett sesamolje. Ta woken vekk fra platen og avkjøl litt. Når det gjenstår 3-4 min av risens koketid hell grønnsakene fra woken over risen og kok i 4-5 min. Bland godt sammen og server.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Grønnsakrisotto
fav Tid: 60 min
Uerrisotto