Reinpølser og lun potetsalat -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Reinpølser og lun potetsalat

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Pølsene snittes og trekkes i panne med smør og olivenolje. Kokte, avkjølte nypoteter i biter haes i pannen etter at pølsene er tatt ut. Tilsett hakket hvitløk, snittet vårløk, tomatpurè, hakket chili, sorte oliven, hakkede tomater og en neve ruccola. Litt sennep vendes forsiktig inn.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Pølsespyd