Reinsdyrfilet med kremet løk -

Reinsdyrfilet med kremet løk

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Start med tilbehøret. Rens og skjær løken i båter. Brun dem lett i smør, hell på fløte og la løken koke til den er mør og fløten har kokt litt inn. Smak til med salt og pepper og rør inn tyttebær like før servering. Velg den øverste, tykke delen av indrefileten. Renskjær den for sener og hinner, gni den inn med salt og pepper, surr den forsiktig sammen og brun den i smør. La den ettersteke på svak varme i 5-8 minutter, snu den ofte. La kjøttet hvile i 5 minutter før det skjæres i skiver og serveres med løken, samt kokte eller stekte poteter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Terrin med vilt