Reinsdyrfilet med sopp- og rømmesaus med tyttebær -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Reinsdyrfilet med sopp- og rømmesaus med tyttebær

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Indrefiletene bør helstekes. Ytrefileten kan skjæres i skiver og stekes som biffer eller helstekes . Smelt smør i stekepannen, la smøret slutte å bruse før kjøttet legges i. Brun raskt rundt på alle kanter. Dryss på salt og pepper. Senk temperaturen og la indrefiletene, biffene steke 2-4 min. Ta dem opp og la dem hvile mens sausen lages. Hel ytrefilet brunes i varm panne , legg i et ildfast fat og sett i varm stekeovn ved 175 ºC i 6-8 min (avhengig av tykkelse). La kjøttet hvile like lenge som det er stekt før det skjæres opp. Finhakk løk og skjær sopp i biter og stek i pannen. Tilsett rømme og kok opp. La trekke i 4-5 min. Smak til med salt, pepper og rørte tyttebær. Server med poteter (kokte, stekte eller bakte) og rosenkål.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?