Reinsdyrhjerte og multer - Reinsdyrhjerte du ikke har smakt maken til.
Foto: BBCLifestyle

Reinsdyrhjerte og multer

Reinsdyrhjerte du ikke har smakt maken til.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Salat

Rens og stek reinsdyrhjertet til det er medium i rapsolje. Ha på salt sett til side noen minutter. Del hjertet i tynne skiver. 

Bruk en mandolin og skjær gulrøtter, kålrot og løk svært tynt. 

Dressing

I en stekepanna, ha i kvann, løk, kålrot og olje. Stek til alt er mørt. 

Ha i eddik, honning og multer. 

I en bolle, bland sammen de tynnskårne grønnsakene og dressingen. Server dette til reinsdyrhjertet sammen med blåbær. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Jordskokksuppe
fav Tid: 30 min
Kylling med urter
fav Tid: 15 min
Pølse og fiken