Reinsdyrtunger med grønn ertestuing -

Reinsdyrtunger med grønn ertestuing

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok reinsdyrtungene i vann med 2 ts salt pr. liter, til de er møre, 1-1,5 time. Flå skinnet av dem og del dem i to langsetter før servering. Kok ertene i laken sammen med maisennajevner i 5-10 minutter. Rør inn smør og smak til med salt og en anelse sukker. Server tungene varme med ertestuingen, kokte poteter, gulrøtter og kålrot.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Bidos med margbein
fav Tid: 60 min
Reinsdyrmedaljong