Remulade - Majones med mye godt i. Varier gjerne med egne påfunn.
Foto: Colourbox (illustrasjonsfoto)

Remulade

Majones med mye godt i. Varier gjerne med egne påfunn.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Lag majones: Romtemperer eggeplommer og sennep. Bland det så godt med en ballongvisp. Tilsett noen dråper om gangen med oljen samtidig som du pisker godt. Etterhvert kan du helle resten av oljen i en tynn stråle mens du pisker.

Hell i eddik, så litt og litt lunkent vann, under pisking til du har ønsket konsistens på majonesen. Tilsett en klype eller to med salt.

Skyll kapers. Hakk den opp i små biter og bland i majonesen.

Finhakk bladpersillen og tilsett.

Smak til remuladen med hvit pepper, sitronsaft, honning/sukker og salt.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Fiskepinner
fav Tid: 20 min
Fritert fisk
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold