Remuladesaus -

Saus, dressinger og marinader

Remuladesaus

Slik gjør du det:

Bland alt sammen smak til med sitronsaft, salt, pepper og sukker. Remuladen kan gjerne lages dagen i forveien, slik at smaken setter seg. Oppbevar kaldt og tildekket.

Kokk:

Kommentarer:

Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Flere inspirerende oppskrifter:

Tid: 10 min

Tid: 15 min

Tid: 10 min

Mest lest siste 48 timer på Klikk.no:

Er du smartere enn en skoleelev?

Husker du noe av pensum fra da du gikk på skolen?

Kvinneguiden |

Les mer

For å få denne ren trengte vi to ting. Klarer du å gjette hva?

Sjekk hva du kan om flekkfjerning med denne quizen.

Les mer

Denne mannen gjør minst to ting feil

Du tror du kan skåle riktig? Sjekk dette.

Les mer

TJENESTER FRA KLIKK