Remuladesaus -

Saus, dressinger og marinader

Remuladesaus

10 porsjoner
Dette trenger du:

3 dl majones

0,5 dl hakket persille, frisk kjørvel og estragon

2 ss hakket kapers

2 ss hakket sylteagurk

1,5 dl kremfløte, pisket

  sitronsaft

  salt

  pepper

  sukker

Slik gjør du det:

Bland alt sammen smak til med sitronsaft, salt, pepper og sukker.
Remuladen kan gjerne lages dagen i forveien, slik at smaken setter seg. Oppbevar kaldt og tildekket.

Kokk:

Kommentarer:

Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Flere inspirerende oppskrifter:

Tid: 10 min

Tid: 15 min

Tid: 10 min

Mest lest siste 48 timer på Klikk.no:

Nødhjelp når det virkelig svir

Her er rådene mot sommerens verste plager.

Norsk Ukeblad |

Les mer

TJENESTER FRA KLIKK