Remuladesaus -

Saus, dressinger og marinader

Remuladesaus

Slik gjør du det:

Bland alt sammen smak til med sitronsaft, salt, pepper og sukker. Remuladen kan gjerne lages dagen i forveien, slik at smaken setter seg. Oppbevar kaldt og tildekket.

Kokk:

Kommentarer:

Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Flere inspirerende oppskrifter:

Tid: 10 min

Tid: 15 min

Tid: 10 min

Mest lest siste 48 timer på Klikk.no:

- Nesa er stor og skeiv, veldig heksete

Vi ga seks personer muligheten til å retusjere seg selv.

Det Nye |

Les mer

Bekjennelser fra en perfekt gravid

Mitt andre svangerskap var en helsemessig katastrofe. Hurra for meg!

Les mer

Dette prøver kroppen å fortelle deg

Her er symptomene du ikke burde ignorere.

Kvinneguiden |

Les mer

TJENESTER FRA KLIKK