Ribbe dagen derpå -

Ribbe dagen derpå

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Denne oppskriften er laget av Trond Moi, kjent fra Bølgen & Moi -restaurantene, der han regjerer sammen med vinekspert Toralf Bølgen. Fremgangsmåte: 1. Kutt ribba i 1 cm tynne strimler. Grønnsakene kuttes i livlige fasonger. 2. Ha oliven og sesamolje i en dyp stekepanne og varm godt opp. Ha i kjøtt og grønnsaker, sammen med finhakket hvitløk, chili og ingefær. 3. Fres dette i 1 minutt og ha på soyasaus og oystersaus. Smak til og dryss over friske urter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.