Ribbe med spennende fyll -
Foto: Ragge Strand

Ribbe med spennende fyll

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Du trenger 10 tannpirkere (uten mint).

1. Skjær ruter i svoren og knekk bena på ribba. 2. Skjær en lomme i siden på ribba. 3. Salte og krydre ribben inn- og utvendig. 4. Fyll 1: Skjær eplene og purre i terninger. Fyll 2: Skjær av skallet på ananasen og hul den ut, del den opp i små biter og skjær paprika i tynne ringer. 5. Fyll lommen i ribba/flesket med et av fyllene. 6. Fest sammen med tannstikkere uten fluorsmak. 7. Stek ribba/flesket i følge hovedoppskrift (se egen oppskrift). Da får du saftig ribbe med sprø svor. Server med bakte poteter og en grønn salat.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Ribbe fra Engebret
fav Tid: 1440 min
Ribbe
fav Tid: 1440 min
Julekrydret ribbe