Ris med mango - Risen blir mye kulere når du serverer den på denne måten.
Foto: Erik Hannemann

Ris med mango

Risen blir mye kulere når du serverer den på denne måten.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær løken i skiver og stek den myk i olje.

Ha risen i en kjele og dekk med vann. Kok risen i ca 10-15 minutter - sil av overflødig vann.

Skjær mangoen i små terninger. Når risen er ferdig, vend inn stekt løk, mango og kokosmasse.

Smak til med salt og pepper.

Ha eventuelt over strimlet, frisk basilikum og limeskall ved servering.

TIPS: Det går fortere å koke risen dersom du legger den i vann i ca 30 minutter før koking.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Indisk kylling