Risboller - Risboller lages ved å vende puffet ris i en sjokoladeblanding. Her har du oppskriften!
Foto: Astrid Hals

Risboller

Risboller lages ved å vende puffet ris i en sjokoladeblanding. Her har du oppskriften!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
1 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

Smelt delfiafett og sjokolade sammen. Avkjøl.

Pisk eggedosis av egg og sukker. Rør inn kaffe og delfiafett/sjokolade.

Elt lett inn puffet ris. Sett boller med skje på matpapir.

Avkjøl og oppbevar i kjøleskap til servering.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Ristopper
fav Tid: 45 min
Delfiakake