Riskrem med hjemmelaget, rød saus

Riskrem med hjemmelaget, rød saus

Her kommer juledesserten! Sausen kan du gjøre så søt du bare vil.For den er hjemmelaget.

Oppskrift av: Christopher Sjuve
30 minutter
Dessert

Ingredienser

4 porsjoner

Rød saus

  • 200 g

    frosne bær
  • 1.5 dl

    sukker
  • Riskrem

  • 4 dl

    kremfløte
  • 4 ss

    sukker
  • 1 ss

    vaniljesukker
  • 5 dl

    kald ris grøt
  • 50 g

    mandler, finhakkede
  • Slik gjør du det:

    Rød saus Mos bærene og sukker med en stavmikser. Sil de igjennom en metallsikt. Smak eventuelt til med mer sukker. Riskrem Pisk fløten med sukker og vaniljesukker. Vend kremen inn i risgrøten. Dryss over mandler og servér.

    Kanskje disse også frister?