Riskrem med hjemmelaget, rød saus - Her kommer juledesserten! Sausen kan du gjøre så søt du bare vil.For den er hjemmelaget.
Foto: Erik Hannemann

Riskrem med hjemmelaget, rød saus

Her kommer juledesserten! Sausen kan du gjøre så søt du bare vil.For den er hjemmelaget.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

Rød saus

200 g frosne bær

1,5 dl sukker

Riskrem

4 dl kremfløte

4 ss sukker

1 ss vaniljesukker

5 dl kald ris grøt

50 g mandler, finhakkede

Annonse

Slik gjør du det:

Rød saus Mos bærene og sukker med en stavmikser. Sil de igjennom en metallsikt. Smak eventuelt til med mer sukker. Riskrem Pisk fløten med sukker og vaniljesukker. Vend kremen inn i risgrøten. Dryss over mandler og servér.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Enkel risotto
fav Tid: 20 min
Ris med mango
fav Tid: 60 min
Risotto i kakeform