Slik gjør du det:
Rød saus Mos bærene og sukker med en stavmikser. Sil de igjennom en metallsikt. Smak eventuelt til med mer sukker. Riskrem Pisk fløten med sukker og vaniljesukker. Vend kremen inn i risgrøten. Dryss over mandler og servér.
Se næringsinnhold
Rød saus
200 g frosne bær
1,5 dl sukker
Riskrem
4 dl kremfløte
4 ss sukker
1 ss vaniljesukker
5 dl kald ris grøt
50 g mandler, finhakkede
Annonse
Slik gjør du det:
Rød saus Mos bærene og sukker med en stavmikser. Sil de igjennom en metallsikt. Smak eventuelt til med mer sukker. Riskrem Pisk fløten med sukker og vaniljesukker. Vend kremen inn i risgrøten. Dryss over mandler og servér.
Oppskrifter A-Å:
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.