Riskrem med rød saus - Fløyelsmyk riskrem med hjemmelaget rød saus er en herlig, norsk tradisjonsdessert.
Foto: Svein Brimi

Riskrem med rød saus

Fløyelsmyk riskrem med hjemmelaget rød saus er en herlig, norsk tradisjonsdessert.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Pisk fløten med sukker og vaniljesukker. Bland inn grøt til riskremen har fått ønsket konsistens.

Saus: Gi rød saft og vann et raskt oppkok i en kjele. Rør potetmel ut i kaldt vann. Tilsett potetmelblandingen i den kokende saften i en tynn stråle samtidig som du rører rundt. Når sausen koker opp, trekkes den til side. Blir sausen stående og koke, blir den grå og seig. Avkjøl sausen.

Server riskrem i skåler med rød saus og et mandeldryss på toppen.

Ha gjerne ekstra saus i en liten mugge ved siden av.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Riskrem
fav Tid: 90 min
Riskrem