Riskrem - Hjemmelaget riskrem med rød saus fra bladet Hjemmet.

Riskrem

Hjemmelaget riskrem med rød saus fra bladet Hjemmet.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Riskrem: Pisk fløten med sukker og vaniljesukker. Bland inn grøt til riskremen har fått ønsket konsistens.

Saus: Gi rød saft og vann et raskt opp­kok i en kje­le.

Rør po­tet­mel ut i kaldt vann.

Til­sett potetmelblandingen i den ko­ken­de saf­ten i en tynn strå­le sam­ti­dig som du rø­rer rundt.

Når sau­sen ko­ker opp, trek­kes den til side. Blir sau­sen stå­en­de og koke, blir den grå og seig. Av­kjøl sau­sen.

Ser­ver ris­krem i skå­ler med rød saus og et man­del­dryss på top­pen. Ha gjer­ne eks­tra saus i en li­ten mug­ge ved si­den av.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Riskrem