Rislapper med rørte bær - Ris til overs etter middagen? Lag rislapper!
Foto: Morten Øverbye

Rislapper med rørte bær

Ris til overs etter middagen? Lag rislapper!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

5 dl ris, kokt

0,5 dl hvetemel

0,5 dl sammalt hvete

1 dl melk

3 stk egg

Annonse

Slik gjør du det:

Pisk egg, melk og mel sammen.

Vend inn risen. Du kan gjerne bruke naturris om du ønsker en sunnere variant.

La røra svelle litt, gjerne en halvtimes tid.

Stekes i stekepanne på middels varme.

Rørte bær

Bruk favorittbærene og rør de kraftig sammen. Du kan gjerne tilsette en teskje sukker eller to dersom bærene er for sure, men vær forsiktig. Dette er ikke en dessert.

Server lapper og bær sammen med noen skjeer kesam. Du kan også servere rislappene sammen med en fruktyoghurt, eventuelt blande yoghurten sammen med de rørte bærene.

Tips!

Rislapper kan også lages ved å bruke cottage cheese istedenfor ris. Da blir de enda luftigere.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Grove vafler
fav Tid: 5 min
Barnas fruktsalat