Risotto i kakeform - Dette er den morsomste risottoen du noensinne kommer til å lage.
Foto: Erik Hannemann

Risotto i kakeform

Dette er den morsomste risottoen du noensinne kommer til å lage.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok risen i omtrent 17 minutter, og sil av (du kan også bruke en grundigere metode på å lage risotto om du kan dette fra før). La den avkjøle.

Forvarm ovnen til 180 grader.

Stek løken blank. Ha i hvitløk og stek litt til. 

Skjær chorizo og pølse i skiver og stek med. Ha i tomatene og marsala og la det koke med. 

Finn fram en rund bakeform. Pensle den med olje. Ha i brødkrum. Snu og vend på formen til brødkrummet har festet seg overalt. 

Bland risen med eggene.

Ha ris i kakeformen. La det dekke bunnen og opp langs kantene.

Ha i halvparten av pølsefyllet. Skjær opp mozzarellaen og legg den utover. Strø over parmesanen. Legg på resten av pølsefyllet. 

Dekk det hele med ris. 

Sett den i ovnen. Den er helt ferdig på omtrent 15 minutter. 

Det kan lages i forveien. Om den er kald er det lurt å dekke den til. Beregn også ca 20-25 minutter for at den skal være helt gjennomvarm.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Arancione