Ristede gresskarkjerner - De flate gresskarkjernene er nydelig i salater, frokostblandinger, pesto, gjærbakst, til pasta og nudler og som snacks.

Ristede gresskarkjerner

De flate gresskarkjernene er nydelig i salater, frokostblandinger, pesto, gjærbakst, til pasta og nudler og som snacks.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

For at den deilig nøtteaktige smaken på kjernene skal komme frem, kreves bittelitt forarbeid. Slik gjør du: Skyll og tørk kjernene i kjøkkenhåndkle. Bland dem med litt olje. Dersom du skal bruke kjernene til snacks, tilsett også litt salt. Stek i stekepanne eller i stekeovn ved 180 grader til de er blitt mørke, men ikke brent. Avkjøl.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Myntepesto
fav Tid: 10 min
Salat med spirer
fav Tid: 10 min
Chili-salsa