Ristet breiflabb med peppersaus -

Ristet breiflabb med peppersaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær fileten i fire jevnstore stykker. Dryss på salt og pepper og stek fisken i olivenolje i 4 minutter på hver side. Ta den opp og hold den varm. Kok ut stekepannen med fiskekraft, tilsett fløte og pepper og la det koke inn til fyldig saus, ca. 5 minutter. Server fisken med sausen, salat og råstekte potetskiver.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?