Ristet fiskefilet i varm rømmesaus -

Ristet fiskefilet i varm rømmesaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens torskefiletene for skinn og ben, dryss dem med salt og pepper og stek dem i smør i 2-3 minutter på hver side. Kok opp crème fraîche, rør inn smøret så det smelter, smak til med salt og pepper og rør inn timian.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Torsk i kaperssaus