Ristet torsk med gressløk-beurre blanc -

Ristet torsk med gressløk-beurre blanc

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skrap fiskeskinnet godt fritt for skjell og gni fisken inn med salt. La den ligge i ca. 1 time. Lag sausen: Kok sjalottløk, eddik og vin til det gjenstår et par skjeer væske. Rør inn terninger av kaldt smør litt om gangen. Sausen må ikke koke når smøret røres inn, da vil den skille seg. Smak til med salt og pepper og rør inn gressløk. Hold sausen forsiktig varm. Rens og kok gulrøttene knapt møre, skjær dem i store skiver på skrå. Smelt smør og sukker, rør inn persille og vend gulrotskivene i det like før servering. Skrell og riv potetene, rør inn litt salt og pepper og stek små pletter i varm olje. Tørk saltet av fisken, skjær den i porsjonsstykker og stek dem på begge sider i olje, ca. 3 minutter på hver side. Anrett fisken på varme tallerkener med tilbehør og saus.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?