Ristet torsk med kremet løk -

Ristet torsk med kremet løk

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

I ovn ved 180° i ca. 8 minutter. Skrap fiskeskinnet rent for skjell. Skjær fisken i porsjonsstykker. Smelt smør i en stekepanne og vend fisken i det. Legg den over i et ildfast fat, dryss på litt salt og etterstek den i ovn til den er akkurat gjennomstekt. Skjær rødløk og sjalottløk i tynne båter, finkutt vårløkene. Fres all løken i smør i stekepannen uten at den blir brun. Hell på fiskekraft og la den koke inn til det halve. Spe med fløten og la sausen koke i et par minutter. Smak til med salt og pepper. Server fisken på en seng av kremet løk med kokte poteter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.