Slik gjør du det:
Skjær karamellene i fire biter og marshmallowsene i seks biter. Det finnes butikker som selger marshmallows i miniatyrform og i så tilfelle trenger du ikke dele dem opp. Knekk sjokoladen i små biter og smelt den i vannbad. Rør så inn alle ingrediensene, hell røren i en ildfast form ikledd bakepapir, og sett formen i kjøleskapet.
Selve bakeprosessen tar om lag 20 minutter, og konfekten skal så stå i kjøleskapet til den har stivnet. Skjær deretter den store platen opp i terninger og server. Det blir helt garantert rester, og da er det greit å vite at konfekten står godt både i romtemperatur og i kjøleskap.
Bon appétit!
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.