Roger Malmins NM fristelse -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Roger Malmins NM fristelse

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær fileten i porsjonsstykker og legg i saltlake i 5 min. Tørk godt av og stek ved middels varme i panne med smør, en kvist frisk rosmarin og hvitløk. Stek 2 min på hver side. Persillerotpure: Kok persillerot (ev. sellerirot) mør i vann. Hell av kokevannet og tilsett fløte og kok opp. Mos med en stavmikser eller hurtigmikser til en glatt pure. Smak til med salt og pepper. Tomatconcasse med blåskjell: Flå tomater og ta ut innmaten. Finhakk tomaterkjøttet. Dryss litt sukker og salt over tomatene og ha i et dørslag. Sukker og salt vil få frem sødme og trekke ut væsken fra tomatene. Surr finhakket løk myk i litt olje. Tilsett tomater, finhakkede nydampede blåskjell og finhakket frisk persille og basilikum. Tips: Damp blåskjell med løk og hvitvin. Sjysaus: Kok opp kraften fra blåskjellene med litt crème fraiche. Kjør til skum med en stavmikser, rett før servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Fiskesuppe