Rollmops -

Rollmops

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Tørk sildefiletene godt. Finhakk sjalottløken og dryss den på sildefiletene. Rull dem sammen. Rør sammen eddik, sukker og vann så sukkeret smelter. Tilsett hel pepper og laurbærblad og hell laken over silden. Skjær løken i skiver og legg dem på. Silden bør trekke i minst 12 timer før servering. Spis grovt brød til.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Tomatsild
fav Tid: 15 min
Akevittsild