Rosenkål med blå druer -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Rosenkål med blå druer

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok rosenkål i lettsaltet vann og hell av kokevannet. Tilsett druer, smør, sitronsaft, salt og pepper. La trekke til druene blir gjennomvarme. Tips: I stedet for rosenkål med druer kan kalkunen servers med rødkål eller blanding av kokte grønnsaker.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.