Rosenkål med løk og frø - Det er på tide å prøve en ny oppskrift med rosenkål.
Foto: Clotilde Dusoulier

Rosenkål med løk og frø

Det er på tide å prøve en ny oppskrift med rosenkål.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Vask rosenkålen og tørk godt. Skjær på stilken om den ikke ser nyskåret ut. Kutt et lite kryss i stilken, det gjør at stilken blir litt mørere under tilbereding.

 

Varm opp oljen i en kjele. Ha i løk og stek til den er myk.

Ha i rosenkål, salt og røkt paprikapulver. Rør godt. Dekk til og la det steke i omtrent fem minutter, til rosenkålen er mør. Smak og sjekk.

Juster krydderne og skru opp varmen slik at de brunes lett. Ha over i serveringsfat. Dryss over litt squashfrø og server. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?