Rosinsnurrer -

Rosinsnurrer

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

20 kaker. I ovn ved 200° i ca. 15 minutter. Varm melken til den er lunken, 37°/fingervarm. Rør ut gjæren, tilsett margarin, sukker og salt og elt deigen lett sammen med melet. Dekk den godt til og la den heve til dobbel størrelse, ca. 1 time. Lag makronfyllet etter anvisningen på pakken. Elt deigen lett om og kjevle den ut til et rektangel, ca. 30x40 cm. Smør makronfyll over og dryss på rosiner. Rull deigen fast sammen fra langsiden og skjær den i ca. 2 cm tykke skiver. Etterhev rosinsnurrene i ca. 20 minutter og stek dem midt i ovnen.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Enkel julekake
fav Tid: 120 min
Grove horn