Roti -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Roti

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
1 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

Indiske hverdagslomper 1 porsjon = ca 12-14 stk Lag en passe fast deig av mel og vann. La deigen stå tildekket i ca. 10 - 15 min. Ha litt vann på hendene og kna deigen i et par minutter. Deigen kan lages i kjøkkenmaskin. Del opp deigen i små boller, rull hver bolle i mel før du begynner å kjevle. Rull lompen i melet igjen dersom den klebrer seg til kjevlet. Lag en rund lompe på tykkelse som en potetlompe, prøv deg fram. Legg lompen over i en tørr jernpanne eller teflonpanne. Smør eller olje er ikke nødvendig. Bruk matpinsett eller stekespade for å vende lompen når den skifter farge. Snu den en gang til etter et par minutter. Press forsiktig med en ren gryteklut til lompen blir gjennomstekt på begge sider. Smaker nydelig med ghee eller smør på og serveres både til daal linser og subji forskjellige grønnsaker.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Gobhi alu
fav Tid: 60 min
Nirus naan
fav Tid: 20 min
Raita