Roy Magnes fiskeboller á la Svolvær -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Roy Magnes fiskeboller á la Svolvær

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Smelt smør og la løken surre seg myk i smøret. Rør inn hvetemel og sjy med vin og kraft. Tilsett fløte eller melk og la sausen trekke 8-10 min. Smak til med salt, pepper og revet muskat. Server fiskeboller med kokte grønnsaker, saus, stekt flesk/bacon og sprøstekt løk.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.