Rullader med røkt ørret på seng av ruccola og ostekrem -

Forretter og småretter

foto: TV 2 © God morgen Norge

Rullader med røkt ørret på seng av ruccola og ostekrem

4 porsjoner
Dette trenger du:

2 stk potetlefse eller dobbelt så mange potetlomper

Ørretkrem:

200 g røkt ørret (evt. røkt laks)

4 ss kesam

4 ss crème fraîche

1 ss finhakket sjalottløk

1 ts sitronsaft

  finhakket dill

  salt

  pepper

Ostekrem:

1 beger kremost, naturell eller med pesto/urter

3 ss kesam

1 dl friske urter (evt. litt ruccolasalat)

  salt

  pepper

  litt presset sitron

Garnering:

  ruccola

  reker

  rogn

Slik gjør du det:

Ørretkrem og ostekrem kan lages dagen i forveien. Kjør biter av røkelaks, kesam, crème fraiche, sjalottløk til en glatt krem. Smak til med sitronsaft, dill, salt og pepper. Gjør det samme med ingrediensene til ostekremen. Smak til med salt, pepper og sitron. (Til hit kan du forberede). Smør ørretkremen på lefser og rull fast sammen. Del i biter på ca 4 cm. Del ruccola i litt mindre biter og vend inn i ostekremen. Anrett ørretrulladene på en seng av ost og ruccolakrem. Pynt med reker og rogn.

Kokk:

Kommentarer:

Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Flere inspirerende oppskrifter:

Tid: 30 min

Tid: 30 min

Mest lest siste 48 timer på Klikk.no:

Denne øl-quizen bør du klare

Greier du ikke disse enkle spørsmålene, er det jaggu dårlig stelt.

Les mer

Elin (59) og Tor Olav (67) kjøpte bobil for å få frihet

– Vi er så godt som aldri på campingplasser. Vi er hele tiden på farta.

Vi Menn |

Les mer

TJENESTER FRA KLIKK