Rullader med røkt ørret på seng av ruccola og ostekrem -

Forretter og småretter

foto: TV 2 © God morgen Norge

Rullader med røkt ørret på seng av ruccola og ostekrem

Dette trenger du til 4 porsjoner

2 stk potetlefseeller dobbelt så mange potetlomper

Ørretkrem:

200 g røktørret(evt. røkt laks)

4 ss kesam

4 ss crème fraîche

1 ss finhakketsjalottløk

1 ts sitronsaft

  finhakketdill

  salt

  pepper

Ostekrem:

1 beger kremost, naturell eller med pesto/urter

3 ss kesam

1 dl friskeurter(evt. litt ruccolasalat)

  salt

  pepper

  litt pressetsitron

Garnering:

  ruccola

  reker

  rogn

Slik gjør du det:

Ørretkrem og ostekrem kan lages dagen i forveien. Kjør biter av røkelaks, kesam, crème fraiche, sjalottløk til en glatt krem. Smak til med sitronsaft, dill, salt og pepper. Gjør det samme med ingrediensene til ostekremen. Smak til med salt, pepper og sitron. (Til hit kan du forberede). Smør ørretkremen på lefser og rull fast sammen. Del i biter på ca 4 cm. Del ruccola i litt mindre biter og vend inn i ostekremen. Anrett ørretrulladene på en seng av ost og ruccolakrem. Pynt med reker og rogn.

Kokk:

Kommentarer:

Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Mest lest siste 48 timer på Klikk.no:

Dette er langt verre enn matforgiftning

Det er mye rart du kan ta med deg hjem fra utlandet. Disse sykdommene bør du unngå.

Les mer

TJENESTER FRA KLIKK