Rullekake med bringebærsyltetøy

Rullekake med bringebærsyltetøy

Oppskriften passer til en stor langpanne.

Oppskrift av: Anita Bakker

Ingredienser

4 stk

egg

120 g

sukker

120 g

hvetemel

0.25 ts

bakepulver

Fyll:

2.5 dl

Bringebærsyltetøy (eller annet syltetøy)

Slik gjør du det:

Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt mel og bakepulver sammen og vend det forsiktig inn i eggedosisen. Bre røren utover i en langpanne med bakepapir.
Stek kaken midt i ovnen på 200 C i 8-10 min.
Legg et bakepapirark på benken og strø sukker på. Hvelv rullekaken på papiret og la formen ligge over kaken til den er avkjølt.
Smør på fyll og rull kaken sammen, gjerne ved hjelp av bakepapiret.
Skjær kaken opp i skiver før servering og legg på fat. Pynt med friske bær.