Rullekake med krem og bringebær - Dagens fristelse er en enkel rullekake med krem og bringebær. Enkelt å lage, og så godt.
Foto: Manuela Kjeilen/passionforbaking

Rullekake med krem og bringebær

Dagens fristelse er en enkel rullekake med krem og bringebær. Enkelt å lage, og så godt.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Sett ovnen på 180 grader. Jeg bruker en form som er 20 x 30 cm.  Legg bakepapir på formen og sett den til side så lenge.

Separer eggehvitene fra eggeplommene, sett eggehvitene til side så lenge. Ha sukker og vaniljeekstrakten i bollen med eggeplommene og rør det godt sammen i cirka 30 sekunder. Tilsett mel, maisenna og bakepulveret, som du skal ha siktet minst 3 ganger. Rør det godt sammen.

Pisk eggehviten stiv i en mikserbolle, cirka 3 minutter. Bland det forsiktig inn i eggeplommerøren. Rør det godt sammen. Hell røren i en langpanne/form. Sett formen i ovnen på 180 grader i cirka 20 minutter.

Legg et rent kjøkkenhåndkle på arbeidsbenken og strø over litt melis. Snu ut rullekaken. Rull den så forsiktig opp. La den så avkjøles slik i minst 30 minutter.

Rull den ut av kjøkkenhåndkleet igjen. Bre over pisket kremfløte (pisk fløten sammen med 1,5 dl sukker). Legg så ferske bringebær oppe på kremen.

Rull kaken forsiktig sammen. Bre resten av kremen på toppen og avslutt med ferske bær.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.