Rullekake med sjokoladekrem -

Rullekake med sjokoladekrem

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
0 porsjoner

4 stk egg

125 g sukker

125 g hvetemel

0,25 ts bakepulver

Sjokoladekrem:

125 g smør

125 g melis

1 stk eggeplomme

4 ss kakao

Annonse

Slik gjør du det:

I ovn ved 225° i 6-8 minutter Visp stiv eggedosis av egg og sukker. Bland mel og bakepulver og vend det i eggedosisen. Smør røren jevnt utover papirkledt langpanne. Stek kaken midt i ovnen til den er gyllen. Hvelv kaken på sukkerdrysset papir og avkjøl den under langpannen. Rør smør og melis hvitt til sjokoladekremen. Rør inn eggeplomme og kakao. Smør kremen over den kalde kaken og rull den sammen. Rull kaken stramt inn i matpapir og la den ligge og "sette" seg med skjøten ned.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Rullekake
fav Tid: 30 min
Mokkarull
fav Tid: 30 min
Charlotte Russe