Rullekake med sjokoladekrem

Rullekake med sjokoladekrem

Oppskrift av: Aase Strømstad
45 minutter
Bakverk

Ingredienser

4 stk

egg

125 g

sukker

125 g

hvetemel

0.25 ts

bakepulver

Sjokoladekrem:

125 g

smør

125 g

melis

4 ss

kakao

Slik gjør du det:

I ovn ved 225° i 6-8 minutter Visp stiv eggedosis av egg og sukker. Bland mel og bakepulver og vend det i eggedosisen. Smør røren jevnt utover papirkledt langpanne. Stek kaken midt i ovnen til den er gyllen. Hvelv kaken på sukkerdrysset papir og avkjøl den under langpannen. Rør smør og melis hvitt til sjokoladekremen. Rør inn eggeplomme og kakao. Smør kremen over den kalde kaken og rull den sammen. Rull kaken stramt inn i matpapir og la den ligge og "sette" seg med skjøten ned.